ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ξεκάθαρη απάντηση στον κ. Νανόπουλο σχετικά με τα αίολα επιχειρήματα που διακινεί με αφορμή την διακοπή των εργασιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης και κομποστοποίησης έδωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.
Σχετικά με τον ισχυρισμό του ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες άδειες για την ανέγερση του εργοστασίου, ο Δήμαρχος Κορινθίων ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει δίνοντας στη δημοσιότητα τους αριθμούς πρωτοκόλλου για την έγκριση των αδειών ενώ έκανε έκκληση:
«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση συνειδητά ή ασυνείδητα να παίζει το παιχνίδι άλλων και να βλάπτει τα συμφέροντα του Δήμου».
Εν συνεχεία, ο κ. Πνευματικός τόνισε ότι ο κ. Νανόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτή η περιοχή είναι βιοτεχνική – βιομηχανική ζώνη και έχει χαρακτηριστεί ως τέτοια αφού δεν υπάρχει κανένα απολύτως σημείο που να έχει χαρακτηριστεί αρχαιολογικός χώρος, είπε ο κ. Πνευματικός.
Καταληκτικά, ο Δήμαρχος Κορινθίων αναφέρθηκε σε άλλο ένα ζήτημα που έθιξε ο κ. Νανόπουλος σχετικά με τον Γενικό Πολεοδομικό.
Μεταξύ άλλων ο κ. Πνευματικός ανέφερε:
«Είναι λυπηρό μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να πηγαίνουν κόντρα στον Δήμο. Τι ακριβώς επιθυμούν; Να μην υπάρχει θεσμοθετημένη βιοτεχνική και βιομηχανική ζώνη στον Δήμο και να υπήρχε το παλιό σύστημα που ο καθένας μπορούσε οπουδήποτε να χωροθετήσει και να λειτουργήσει μια βιομηχανική μονάδα, ενώ σήμερα υπάρχει μια τάξη;», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Related Posts