ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ

Η λειτουργία του νέου ΚΕΠ στην Ιωνία, αναβαθμίζει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους κατοίκους της Ιωνίας και όλου του Δήμου Κορινθίων. Το υποσχεθήκαμε το 2014, το κάναμε πράξη σήμερα. Το 2015 μεταφέραμε τις τεχνικές υπηρεσίες και την πολεοδομία του δήμου στο πρώην Σιδιροδρομικό σταθμό παρέχοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση στους δημότες μας και όχι μόνο , αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα και την ευρύτερη περιοχή που είχε υποβαθμιστεί από την κατάληψη του κτηρίου από μετανάστες που λεηλατημένο κατέρρεε .
Ο Δήμος Κορινθίων είναι στους 10 περίπου δήμους που έχουν ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων εξοικονομώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ ανά έτος , κυρίως όμως κάνοντας τον δήμο ισχυρό αποτελεσματικό με διάφανη και ταχύτερη λειτουργία .
Σε λίγες μέρες τίθενται σε λειτουργία “Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ” και η ηλεκτρονική εφαρμογή NOVOVILLE για υποβολή τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά των προβλημάτων καθημερινότητας και όχι μόνο, την συνεχή ενημέρωση των δημοτών για την πορεία υλοποίησης των προβλημάτων και την ταχύτερη λύση αυτών .
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Related Posts