ΔΙΑΔΥΚΤΙΩΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – Β’ ΦΑΣΗ» ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 8.928.000,00 €

«Διαδυκτίωση αγωγών ύδρευσης Δήμου Κορινθίων – Β’ Φάση» συνολικού προϋπολογισμού 8.928.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το έργο αυτό αφορά δίκτυα κεντρικών αγωγών ύδρευσης με δύο κλάδους.

Ο πρώτος κλάδος θα ξεκινάει από τις Αρχαίες Κλεωνές θα τροφοδοτεί τον Άγιο Βασίλειο, θα συνδέεται με τα έργα των αγωγών της διαδικτύωσης της πρώτης φάσης στο Χιλιομόδι δίνοντας εναλλακτικά σε όλη την Δημοτική Ενότητα Τενέας νερό και μέσα από αυτόν τον αγωγό. Επίσης θα υπάρξει δίκτυο τροφοδοσίας με νερό από το Χιλιομόδι προς τον οικισμό Κουταλά.

Ο δεύτερος κλάδος θα ξεκινάει από τις Αρχαίες Κλεωνές θα καταλήγει στην Δημοτική Κοινότητα Άσσου τροφοδοτώντας όλη την Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου με νερό και θα συνεχίζει φτάνοντας από εναλλακτική διαδρομή στην Κόρινθο.

 

Οι δύο αυτοί κλάδοι εκτός από την τροφοδοσία με ποιοτικό πόσιμο νερό της Δημοτικής Ενότητας Τενέας και Δημοτικής Ενότητας Άσσου Λεχαίου θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά την τροφοδοσία του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων για τις περιπτώσεις έκτακτων γεγονότων όπως (διακοπές λόγω βλαβών, ηλεκτρικού ρεύματος κ.α.) και θα μειώσει σημαντικά το κόστος λειτουργίας των συστημάτων ύδρευσης που θα γίνεται κυρίως με φυσική ροή του νερού χωρίς να απαιτείτε κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Πνευματικού συνεχίζει ακούραστη το δημιουργικό της έργο, λύνοντας προβλήματα μεγάλα και μικρά που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά βάζουν ταυτόχρονα τα θεμέλια για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του Δήμου Κορινθίων.

Related Posts