ΒΑΪΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

O
Παναγιώτης Βάιας, του Δήμου και Αναστασίας Τόγια, γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1983. Ο πατέρας του κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας και η μητέρα του από την Κόρινθο.

 

Ο Παναγιώτης Βάιας διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο, είναι παντρεμένος από το 2010 με την Γκιόκα Σοφία και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

 

Επί 12 συναπτά έτη εργάζεται στην MOTOR OIL. Το ενδιαφέρον του για κοινά είχε φανεί από τα μαθητικά του χρόνια, όταν εκλέχθηκε στο Δεκαπενταμελές.

 

Με τα κοινά ασχολήθηκε και στις εκλογές του 2005 στον παλιό Δήμος Σολυγείας.

 

Ως εργαζόμενος εκλέχθηκε στο σωματείο εργαζομένων Motoroil, αντιπρόσωπος στο εργατικό Κέντρο Κορίνθου και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας.

 

Αποφάσισε να ενεργοποιηθεί ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αυτό γιατί η πόλη χρειάζεται να συνεχίσει σε μια πορεία ευθύνης.

 

Συντάσσεται με όλες του τις δυνάμεις στον συνδυασμό του κ. Αλέξανδρου Πνευματικού γιατί ανανεώνει την ομάδα του με νέους ανθρώπους γιατί έχει τη γνώση, εμπειρία και την θέληση να συνεχίσει να αλλάζει την πόλη μας προς το καλύτερο όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής.